Monday, March 31, 2014

Projek Petang Kemarin - Celup2 Pretzel

Assalamualaikum...
Dah petang baru boleh hapdet...sejak dua menjak ni rajin sket hapdet..kalau ada masa terluang..bukan apa bila si BE nuff tu menyinggah kenalah rajin...rezeki tu...bukan senang nk dapat 3 ketoi serentak...Alhamdulillah...
Ok berbalik pada tajuk n3....hurmm biasalah kite ni selalu ketinggalan..orang bisnes dah kaya raya dah kite baru terhegeh2 nak menerai...petang kemarin projek anak beranak..main celup2 si pretzel ni..berbaloi dapat banyak...puas hati makan...resepi..tak payah tanya la yea...sndri pun tau kan kui2
Saya cuma celup coklat jer..tak letak almond nibs tadak stok..ni pun kena cepat2 takut beku lak coklat tu...ada yg merasa..meh la order..insyaaAllah sedap...sedap...crunchy..

9 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... Balas

Semakin popular biskut ni Lina... sedapnya :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Balas

rajinnyer LIna.... mmg sedap layan benda ni... walaupun tak pernah rasa tapi dpt agak mesti best!

Sue Bee said... Balas

tu diiaaa...tahniah PG..angin R datang bertandang sudah..

LiNa_Pg said... Balas

@CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)
Org lain dah lama buat..kite baru terhegeh2 nk menerai..

pstt..masih tak dapat nk follow blog yatie...

LiNa_Pg said... Balas

@MaDiHaA a.k.a Ratna
Sedap kak madihaA..tp bercinta gak la nk siapkan..

LiNa_Pg said... Balas

@Sue Bee
SB...
Angin 'r' huruf kecik jer sebab tak berapa rajennn hihiiii

Cheq Sue said... Balas

amboi...tabahnya dia buat pretzel... kita ni mampu nengok je dulu..

mama sara nur said... Balas

Assalam
Rajin nye, celup 2
Cantiknya

Rizziela said... Balas

blm pernah buat & makan

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...