Wednesday, April 30, 2014

Tempahan Kek Minyak (Postage)

Assalamualaikum...
Alhamdulillah...melangkah setapak ke hadapan, kali ni saya memberanikan diri untuk buat postage kek minyak pulak.Kalau kek buah tu dah biasa dipos.Bila ada kastemer nun jauh di Batu Caves merisik untuk order kek, minyak dan tanya boleh tak guna guna pos...walaupun agak ragu2 tapi saya jawab insyaaAllah saya boleh usahakan buat penghantaran melalui pos..Lepas persetujuan dicapai, beliau terus bank in duit.Segalanya berjalan lancar..Untuk kali pertamanya..kek minyak lina pg sampai ke Batu Caves Selangor.
Kek Minyak saiz 9x9in...berminat untuk menempah, cepat2 hubungi saya...Terima kasih sudi menempah dari saya...Sengaja saya lewatkan n3 ni sbb nak tggu feed back dari kastemer..Baru sebentar tadi (4.55pm)terima e-mail katanya kek telah selamat sampai dalam keadaan cantik...Alhamdulillah..
Okey lepas ni saya dah confident untuk buat postage kek minyak pulak

11 comments:

Acik Erna said... Balas

Alhamdulillah rezeki lina

LiNa_Pg said... Balas

@Acik Erna
Alhamdulillah...rezeki achik..walaupun harga kek minyak ni tak seberapa tp saya buat jg postage ni sbb xmo menghampakan hajat org..
suka lak bila kastmer hepi dapat kek ni

cheq da said... Balas

Wah mantap..moga rezeki semakin melimpah jea lina

Bbwana adienia said... Balas

wah, bestnya bertambah maju bisnes akak ni..syukurla..moga tambah murah rezeki ya kak..amin.

LiNa_Pg said... Balas

@cheq da
Alhamdulillah...amin..terima kasih

LiNa_Pg said... Balas

@Bbwana adienia
Ameen...terima kasih wana :)

Rizziela said... Balas

bagusnya kak..

saya cuba nak postkan roti x lepas..Pejabat pos kata makanan x boleh pos

Sue Bee said... Balas

tahniah PG.. murah rezeki tu..

Nurul Jannah Mat Ali said... Balas

Berapa harga kek minyak tu ye kak?

LiNa_Pg said... Balas

@Nurul Jannah Mat Ali
Assalam, kalau betul2 berminat nk tempah e-mail akak atau PM kat fb ya

anne said... Balas

Akak boleh lepas ye post kek? Ke ada kek2 yg terpilih je dia terima utk post?

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...