Sunday, May 18, 2014

Kek Gula Hangus

Assalamualaikum...
Kek yang jarang2 dapat order..lately sudah mendapat tempat di hati regular kastemer.Walaupun nak buat tu nampak simple tp tetap rasa cuak bukan apa takut tak bersarang jer..Dari segi rasa insyaaAllah rasa kek gula hangus memang menten akan tetap sedap...Kali ni kastemer req potong siap2..hurm apalgi ambil peluang la untuk QA checking tang  sarang tu..Alhamdulillah cantik bersarang.Tapi saiz straw vitagen la sarang tu kikiiiii..Takpolah janji hado sarang tu...Sesiapa yg nk order kek gula hangus, meh cepat order ngan cheq..nk pos pun boleh..tadak hal...kek ni lasak punya...Nak order raya pun boleh..
Saiz 9x9 in

No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...