Thursday, July 3, 2014

Tempahan Kek Coklat Dan Kek Karamel

Assalamualaikum...
Hari ni tadak tayangan resepi cuma nak post Tempahan Kek Coklat Moist dan juga Kek Karamel.Agak lama juga tak dapat order kek coklat ni..Lately ramai yg menempah kek karamel cok lat moist...Tak sangka lak bulan posa pun ada gak tempahan kek.Alhamdulillah...syukur.Kalau tingin nak makan kek bulan posa ni, boleh la roger2...Kalau free saya boleh buatkan InsyaaAllah...tempahan hingga minggu kedua puasa jer tau.Lepas tu xleh order dah hingga pas raya sebab order raya dah penuh..
Kek Coklat Moist...Tempahan hari Isnin lepas
Kek ni naik tggi penuh loyang...suka2
Kek Karamel Pelangi.Tempahan kemarin punya
 Kek karamel pas masak...tadak nak buat spider web bagai...belang2 camtu jer..

2 comments:

Acik Erna said... Balas

cantik kek lina..tebal karamelnya

Bbwana adienia said... Balas

seronok tengok tempahan kak lina..alhamdulillah rezeki masyuk kan..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...