Wednesday, October 15, 2014

Blog TMK Di Carta Ke 15 - Top Food Blogs

Assalamualaikum...
Dah malam baru boleh buat n3...kali ni cuma nak cerita pasal Top Food Blogs Indonesia..Saya baru saja joint web ni kemarin..bila check blog kesayangan saya ni berada di carta no.17..malam ni berada di tangga ke 15 hehee...Alhamdulillah..walaupun sepi tanpa n3 tapi kedudukan TMK telah bernganjak 2 anak tangga..
Tahniah buat kak amie (Amie's Little Kitchen) berada di carta ke 8.Ramai juga blogger lain yg mendaftar dalam web tersebut.Rasanya lebih kurang macam KR jugak la..cuma yg ni tak perlu CnP setiap n3
Ada yang berminat nak joint sila klik Logo hijau right top corner blog TMK atau boleh singgah ke sini mytesteindonesia.com
Okey la tu..baru 2 hari melepak kat sini..

7 comments:

Amie said... Balas

Ooo baru joint ye Lina... dulu Kak Amie pernah tempat ke 4, 5,6,7, 8, 9, 10, 11 ha ha hahahah....

EmbunRosaliza said... Balas

Tahniah3x TMK semakin fofular seantero maya dh

EmbunRosaliza said... Balas

Tahniah3x TMK semakin fofular seantero maya dh

sud@is said... Balas

Hebat tu tahniah! ramai lagi pemngunjung selepas, selamt berblog..

Teacher Basariah said... Balas

tahniah kak!teruskan menulis entry yang yummy!hehe

Bbwana adienia said... Balas

wah, hebat tu kak lina..tahniah la ya..

LiNa_Pg said... Balas

Terima kasih semua

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...