Sunday, October 19, 2014

Tempahan Kek Minyak Dan Kek Karot

Alhamdulillah...
Syukur atas rezeki dari Allah s.w.t..sejak kebelakangan ni tempahan kek agak slow..cuma ada sebiji dua jer..Tp x mengapa rezeki yg sedikit tapi berterusan itu sudah memadai.Bila tempahan tidak banyak, ada lah lebih masa untuk main2 dengan si kecil saya dan juga eksperimen macam2 resepi..Itu rezeki juga yg didatangkan dalam bentuk yg lain..Hidup perlu bersyukur...
Biasanya week end saya jarang amek tempahan sbb selalu kuar jenjalan ngan family.JJCM cam biasa hihiii..tp ari ni kek agak mudah dan sangat cepat disediakan..Okeylah boleh ajer terima.Lagipun sebiji jer..Godek2 dalam sejam siaplah sebiji kek minyak...
Alhamdulillah tempahan dari kastemer baru.Rakan fb saya...Terima kasih sudi menempah..Harap berpuas hati
 Hari ni punya. Kek Minyak 9x9in.Berminat boleh tempah.Sesuai untuk minum petang.Kek ni juga boleh di pos.
Sebelum bako...cantik belang2..dah bako belang pun ngaib hihiii...gebu gebas sangat 
Kek karot repeat order dari regular kastemer saya...buat simple2 jer dia xmo cis banyak sbb nk makan banyak katenya hahaa...Tempahan Jumaat lepas

5 comments:

Bbwana adienia said... Balas

Syukur la kan Kak Lina.. Rezeki tak putus.. Alhamdulillah..

LiNa_Pg said... Balas

@Bbwana adienia
Alhamdulillah...rezeki tetap ada walaupun hanya sket2..

sud@is said... Balas

Cantik ukiran sebelum bakar, selepas bako cemana agaknya belangnya...

Amie said... Balas

Tabik beberapa kali kat Lina... haiii rajin betul dia mengekek... Kak Amie dah tobat, tak tahu bila nak bukak tempahan lagi... tak larat he heheeh... moga terus diberi kudrat dan rezeki kesihatan darpada-Nya.

EmbunRosaliza said... Balas

Alhamdulillah rezeki, cantik kek minyak petak ni, selalu buat bulat je

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...