Saturday, October 11, 2014

Terima Kasih Nuffnang...Alhamdulillah Rezeki

Alhamdulillah...
Hari ni cuaca jerebu jer kat bumi Pulau Pinang ni...pagi tak ke mana2 just lepak2 kat umah jer..lagipun Nisa ada sekolah ganti..Masak pun dah siap..so, ada masih untuk belek2 blog n cek nuff..wah sekali dah buka..tu syok lak tengok..nampak ada BE menyinggah 5 kempen..syukur..Tetiba tangan terasa nak klik 'view all'...Ya Allah terkejut bila tengok rupanya ada 15 kempen sedang on going...syukur YaAllah atas rezekiMu melalui Nuff...Terima kasih banyak2 Nuffnang...
Kawan2 bloggers sekelian cer check akaun masing2..insyaaAllah ada lah yg menyinggah tu
Tak boleh nak print screen besar dah sbb xmuat ngn BE tu...Ya Allah syukur...Tenkiu Nuffnang

7 comments:

Mamasya said... Balas

Aslmkum Lina

dah lama tak singgah ke mari...
syabas 15 kempen on going....nak kena check juga....dah lama tak tengok akaun Nuffnang...

wa said... Balas

Banyaknya.. tahniah....:-)

Bbwana adienia said... Balas

Fuh banyaknya Kak..seronok dengar kawan2 dapat..wana ja belum..huu..sedih..

sud@is said... Balas

Byk tuu Lina saya x pernah sebanyak ni..thniah,, ada habuan..hasil dari berblog..

Acik Erna said... Balas

15 lina..tak pernah lagi tu..tahniah lina

EmbunRosaliza said... Balas

Alhamdulillah rezeki, ak pun bila cek tgk pg ni ada 15 juga, syukur, kejadian yg tak pernah terjadi

syapex ( Wan Muhammad Syafiq ) said... Balas

alhamdulillah, rezeki...
sy pn dpt jgk, tp 9 je...
ok la dr sblm ni 1 @ 2 ja on going...

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...