Monday, November 3, 2014

Tempahan Carrot Cake Walnut (Postage)

Alhamdulillah...
Rezeki di pagi Isnin, 2 biji kek karot untuk hari ni.Sebiji dipos ke Petaling Jaya (yg ni plain saja without topping Cream Cheese Frosting)Harap kek ni sampai dalam keadaan selamat.Pestaim post kek karot.
Sebijik lagi yg ada deco sket2 tu tempahan dari regular kastemer saya...peminat kek karot neh.Requestnya cukup mudah, hanya nak tulis hepi besday jer..deco pun xmo.Tp memandangkan kek besday saya buat jugaklah deco simple2.Alhamdulillah kek karot ni menepati citarasa mereka
Pg ni cuaca xberapa ok..gambar pun ntah pape jer..
Teringin nak merasa..meh la order

1 comment:

Ayu said... Balas

Assalam Lina,
akak sejauh ni belum pernah cuba kek carrot macam ni..bilalah agaknya nak cuba ya..pasti sedapkan maklum ler akak ni asik buat kek coklat aje......huhu:)

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...