Saturday, December 13, 2014

Men'donut' Lagi

Assalamualaikum...
Kerajinan tahap gaban ni, update blog di pagi Sabtu mmg tadak keje la kan?Nk kuar JJCM pun lalink tak hado...dok umah jer la...Kemarin projek buat donut frozen saja buat stok sket..bukan apa..bila lalink tengok posting Donut gebu gebas tu dia pun jeles sbb xleh makan...buat la yg frozen sket simpan untuk dia...Adeh sapa soh pi keje jauh2 tu..kang dah terliur hihii...naseb la kan?
Hajat hati nk buat 2 adunan terus tp yis pulak tak cukup.So saya buat 1 1/2 adunan jer.Dapat la dalam 35 biji..Jadi lah tu...
Konon goreng kejap tp dah nk masak dah donut frozen ni haha...Mmg lembut donut...Resepi donut Tahrunnisah gak ni.RESEPI DONUT 

No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...