Monday, December 1, 2014

Tempahan Kek Buah, Kek Minyak Dan Kek Gula Hangus (Postage)

Alhamdulillah..
Pembuka tirai bulan Disember.Tempahan hari ni Kek Buah Kukus ke Terengganu, Kek Gula Hangus dan Kek Minyak akan ke kelantan.Kita tawan Pantai Timur pulak hari ni.Alhamdulillah rezeki.
Hari ni ada juga order kek buah mini pack..ada xtra 2 bekas.Lagi 2 bekas dah selamat diambil oleh tuan punya pagi tadi..Sapa cepat dia dapat.
 Alhamdulillah...sat lagi kuar pos..2 biji mini packed tu xtra..Sapa nak..roger cepat2
UPDATE 11.52AM
MINI PACKED XTRA 2 BIJI DAH SOLD OUT - ALHAMDULILLAH FAST SELLING
kek buah saiz 9in sebiji, mini packed (400g) 4 biji...
 kek marble minyak, dan kek gula hangus

5 comments:

Azie said... Balas

As salam. Nak tanya berapa besar periuk pengukus yang lina gunakan utk kukus banyak kek sekali gus.

LiNa_Pg said... Balas

@Azie
wslm..tak besar sangat kak azie saiz 32cm (yg old skool cap buaya tu) pastu sy ada pengukus yg kecik sket dr tu 28cm kot

IeRA said... Balas

salam...

sedapnya

EmbunRosaliza said... Balas

Alhamdulillah, rezeki sentiasa ada. Pc sejak cuti ni tak sempat nk hadap sangat bdk2 je dpt

Bbwana adienia said... Balas

seronok wana tengok kek postage kak lina tu..bestnya!!! makin murah rezeki akak..syukur la..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...