Thursday, January 30, 2014

Tempahan Red Velvet Cake Dan Kek Karamel

Assalamualaikum...
Syukur ya Allah atas rezekiMu...Alhamdulillah...Hari ni Tempahan Red Velvet Untuk Majlis Pertunangan.Jauh kek ni akan berjalan ke Terengganu.InsyaaAllah tiada apa2 masalah sebab merek sudah pun berpengalaman membawa RVC pulang ke kampung dengan jayanya heheee..Terima kasih sudi menempah...
Lagi tempahan kek karamel dari lawyers..tuan yg sama untuk kek karamel versi tebal n3 sebelum ni...terima kasih tidak jemu2 mengorder...
Versi keras tangan hanya ini yg mampu..hopedapat memuaskan hati
 Tempahan kemarin punya...semua kepunyaan lawyers
 Yg ni pun en.lawyer yg punya..Tempahan isnin lepas..pastu repeat order rabu pulak (kemarin)Post sebelum ni pun kek dia jugak...Terima kasih banyak2

Thursday, January 23, 2014

Tempahan Kek Karamel Edisi 2014

Assalamualaikum...
Lamanya ber'hibernate' banyak jgak n3 yg tercicir gara2 kemalasan hapdet.Blog ni kalau dibiarkan bersawang memang akan malas untuk menebas huhuu..
Walaupun blog TMK sepi tanpa n3 terbaru tapi unique visitor tetap mencecah 1000++ setiap hari.Terima kasih semua tidak jemu2 bertandang ke blog yg tak seberapa ni.

Agak lama juga saya memikirkan saya nk terus untuk mengambil tempahan kek atau tidak kerana harga barang2 bakery suma telah naik.Sedangkan harga kek masih sama.Akhirnya dapat penyelesaian...
Untuk tahun 2014 harga semua kek dinaikkan sedikit, bukan untuk cepat kaya atau nak untung lebih, tapi untuk menampung kenaikan harga barang..
Saya bukanlah seorang yg mementingkan keuntungan semata2.Sejajar dengan kenaikan harga kek, produk yg dihasilkan juga sangat berbaloi.Penampilan baru Kek Karamel dengan karamel yg lebih tebal..InsyaaAllah mampu menggamit pelanggan untuk terus menempah...kiranya win win situation rite..korang puas hati dengan kek (walaupun harga up sket) saya pun hepi dengan return heheheee..
Tergoda tak dengan penampilan baru kek karamel ni...kalau teringin untuk menikmati, jangan segan silu untuk e-mail kat saya okey....Tempahan secara rasminya dibuka selepas CNY ni..yg ini sudah ditempah oleh regular kastemer saya en.lawyer kite..walaupun tempahan secara official masih belum dibuka hehee
*********************
SELAMAT HARI LAHIR BUAT KEKANDAKU KAK ROSALIZA (23 JAN) SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR, MURAH REZEKI DAN BAHAGIA SELALU HENDAKNYA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...