Monday, April 13, 2015

Tempahan RVC Pek Ekonomi Lagi

Alhamdulillah...RVC Pek ekonomi mendapat sambutan.Seronok juga sbb lama tak membaking.Buat pek budget camni ok sket sbb boleh buat ikut masa free kita.Kalau yang tempah kek sebiji tu kena ikut hari yang minta kastemer tu yang ssh sket sbb kekangan waktu.Hari Sabtu lepas saya ke Baking Shop aduh..bagai nak luruh jantung tengok harga bahan2 buat kek semuanya naik harga kecuali gula kastor yg menten harga lama...hurm fikir panjang jugak la nak angkut buat stok banyak2..Beli yang mana patut jer la.Dengan kenaikan harga kos bahan mestilah harga kek pun akan naik jugak..So,baik buat yg mini packed camni tak terasa sangat sebab kecik dan harganya sangat berpatutan...Sesiapa yang berminat boleh la order untuk merasa...Harga mampu milik dan rasanya insyaaAllah sedap..
Putih2 melati..merah2 delima heheee
Tempahan petang kemarin, pagi ni tinggal satu bekas yg akan di pick up sebentar lagi. RVC with cream cis frosting..mewah ngan cis tu...sangat berbaloi...
 si baldu merah pas kuar oven...cantik jer kejadiannya.

************************************
ANTARA KOMEN YANG SEMPAT DIRISIK..ALHAMDULILLAH MEREKA SUKAKAN RVC NI.TERIMA KASIH SEMUA



3 comments:

Bbwana adienia said... Balas

Pek ekonomi ni mampu milik..semua pun boleh beli kan Kak..alhamdulillah.. Rezeki

LiNa_Pg said... Balas

Betul tu wana...harga mampu milik

azilawati yeop said... Balas

Kak mcm mana nak order??

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...