Wednesday, September 30, 2015

Tempahan Kek Buah Kukus

Alhamdulillah...
Rezeki tempahan kek buah kukus lagi.Sori ya pengunjung TMK asyik tayang kek tempahan jer lately...N3 masak2 tu nnt la dulu..stok dgg korban byk...tp saya masak lauk biasa2 jer..
Berbalik kepada tajuk n3 hari ni..tempahan kek buah ni dari regular kastemer..seisi order selepas raya..dah abes kek raya aritu katanya...Terima kasih Datin Seri Mas Ayu dan juga bff saya Rohana Jamil...Nampaknya tahun depan datin seri kena order by post la sebab beliau akan berpindah..Mujur la kek buah ni boleh pos...senang siket...Kalau teringin nak merasa kek buah kukus hasil air tangan Malina LiNa Pg, silalah order...email ya nnt saya akan respon secepat mungkin.
 Tak sempat nk snap yg siap wrap n masuk kotak sebab agak kalut...kek panas2 lagi terus terbalikkan...sebab datin dah odw nk mai ambil kek.Biasanya saya siapkan kek buah awal sehari.Tp disebabkan ada hal sedikit jadi lambat la nk siap..Maklumlah kek ni kukus 4 jam..
Mujurlah kek ni x meragam..masih panas pun sudah terserlah kelembapannya...

No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...