Tuesday, September 22, 2015

Tempahan Kek Minyak, Kek Buah, Kek Karamel Coklat Moist (Raya Haji)

Alhamdulillah...
Raya Haji pun ada gak yg menempah kek, ingtkan org xnak makan kek sbb nk makan dgg korban.Saya x ambil banyak order sbb sangat suntuk untuk buat penegposan dan setelkan yg self pick up.Buat setakat yg termampu jer.Terima kasih semua.SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA BUAT SEMUA
Yg ni dah selamat di pos kemarin.2 biji kek buah ke Selangor, 3 biji kek minyak (2 ke Perak dan sebiji ke Ganu)
Kek Minyak yg dipos.Kek Buah terlupa lak nk snap

Order hari ni...self pick up Kek Karamel Coklat Moist, Kek Buah dan Kek  Minyak
 Kek Buah 
 Kek Minyak..cantii kejadiannay..suka lak tengok
Kek Karamel Coklat Moist..Lama x membaking kek ni..

2 comments:

Amie said... Balas

Tabik banyak kali untuk Lina... rajinnya terima tempahan! Moga rezeki terus bertambah, kita tumpang bangga dengan kegigihan Lina, sebab kita memang tak larat nak terima tempahan he he hee....

Ruzita Idias Ismail said... Balas

ooooh.. alhamdulillah.. Lina. Tahniah.. murah rezeki. Dok dekat rumah pun boleh cari rezeki.. anak-anak boleh jaga sendiri. Tentu seronok, cari rezeki tanpa meninggalkan tugas hakiki..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...