Monday, October 19, 2015

Tempahan Kek Minyak Dan Kek Buah Pos

Alhamdulillah..
Rezeki tempahan 2 kek paling popular tahun ni kikiii..iaitu kek buah dan kek minyak.Kek Minyak kali ke Ampang ditempah oleh peminat tegar kek buah saya sebenarnya..Cuma kali ni nk try kek minyak pulak.Alang2 dah order kek minyak, dia req sekali kek buah saiz kecil..Saya pun buat ajer la (special case untuk special person)Kebetulan pulak sebelum ni Kak Lin (rakan blogger) ada jugak nk order saiz kecik (lama dah tggu berjaman dah kot) Okeylah tu saya ON jer la..
 Cantik kejadian kek minyak ni..req nak belang2 koko


No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...