Thursday, January 28, 2016

Kenapa Follower Blog Makin Berkurang??

Alamakkkkk..apa dah jadi ni?Semakin hari makin kurang follower blog TMK.Saya perasan dr bulan Disember lps lagi,follower sy melebihi 1600++.Masa tu sy kat kampung sekali sekala jer dapat jengok blog..tup² follower tinggal 1606.Sangkaan saya ada la yg unfollow tu..Tapi bila jumlah berkurang lebih 200 orang,cam pelik lak.Takkan la unfollow secara berjemaah pulak huhuhuuuu..Sedih tau tgk makin kurang makin kurang..
Tak puas ati punya pasal,saya gugel cari info,rupanya blogspot sedang remove yg mana x aktif dan yg follow guna akaun lain.Depa nak yg guna google akaun jer.So,kepada follower tersayang,sila follow kembali blog TMK guna google akaun yea..pleaseeeee...Dah follow jangan lupa tinggal jejak untuk saya kunjung balas
Rakan² blogger cuba cek follower kurang ada kurang atau menten jer

13 comments:

Rizziela said... Balas

x tau plah boleh unfollow

LiNa_Pg said... Balas

@Rizziela
Hehee..boleh ajer unfollow tu..

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Balas

Perasaan gak...tp xder la seramai Lina punya.

LiNa_Pg said... Balas

Tu la kak atie..mmg sedih kan bila mkin kurangggg mkin kurang follower

Wani Sukarno said... Balas

Salam singgah ,, ingat kita sorang jer, rupanya ada ramai lagii hhuu,,ingatkan dah ramai unfollow jugak ni.. Tengok makin drop beno..

AMIIZAA said... Balas

salams,

alahai akhirnya dapat jawapan setelah bw kat sini
saya pun mengalami nasib yg sama, follower semakin menyusut...

LiNa_Pg said... Balas

@Wani Sukarno
Rupanya ramai blogger yg ssh hati hehee..saya pun sama..sbb tgk makin kurang

LiNa_Pg said... Balas

@AMIIZAA
wslm..jenuh jugak mencari jawapan sbb x puas ati mkin menyusut jer follower..harap lps ni kembali seperti biasa

Kak Rose said... Balas

Ingatkan kak rose punya jer yg unfollow berjemaah...tapi memang makin hari makin berkurang pulak...

LiNa_Pg said... Balas

Semua kot kak rose..cuam tuan blog perasan atau tak jer.Sama terperasan sbb ramai sgt yg brkurang

Norzi beautilicious house said... Balas

assalam sis, saya pun alami yang sama, reduce dekat 200 juga. Saya dah follow sis, nanti sis boleh follow saya pula . Salam perkenalan :)

LiNa_Pg said... Balas

@Norzi beautilicious house
wslm..tq saya dah kunjung balas dan follow jugak :)

Mawar Assufi said... Balas

Kuranggggg :'( Tiba-tiba rasa sedih . hahaaa

Blog : http://mawarassufi.blogspot.my/

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...