Monday, February 29, 2016

Fedorra Rahsia Kulit Cantik Dan Berseri (Merawat Secara Semulajadi 100% Natural)

Assalamualaikum semua pengunjung TMK,
Inginkan kulit wajah anda

TAMPAK   MUDA,  JADI   MUDA   &  KEKAL   MUDA.
Jom Kembalikan Keremajaan Dan Keanjalan Kulit.Kulit Wajah Yang  LEMBAB adalah KUNCI kepada Wajah Kelihatan LEBIH MUDA dan lebih sihat cantik berseri.
FEDORRA RAHSIA KULIT CANTIK ada penyelesaiannya.Fedorra akan Merawat Kulit Secara Semulajadi 100% Natural
Panjang intro kali ni, baca intro pun dah tau kan? N3 hari ni bukan pasal kek atau masak-masak.Hari2 asyik tayang kek dan masak2 jer, sesekali tukar benda lain pulak.Barulah pelbagai n3 dalam blog ni.Hari ni saya nak kongsikan satu produk kecantikan.Hurmmm kalau dah pompuan tu mesti tidak boleh lari dari nak nampak cantik kan?Kalau asyik makan jer selalu, mesti terdetik dalam hati kite nak berdiet juga kan?? sebab apa..sebab nk jaga kesihatan dan nak kelihatan cantik.Diet untuk untuk kecantikan bentuk badan.Nak cantik untuk siapa?Siapa lagi kalau bukan suami terchenta kan hihih.Badan cantik...kulit wajah mesti cantik jugak..Camana nak kelihatan cantik menawan lagi anggun secara semulajadi?Nak kulit cantik cara mudah,cepat dan jimat duit?Saya ada caranya..Jom saya perkenalkan FEDORRA RAHSIA KULIT CANTIK BERSERI dan bebas bahan kimia.
Penemuaan terbaru penyelesaian kejelitaan kulit. 
Semua dalam satu

Kebaikkan Fedorra:
✅Memutihkan kulit seawal 5 minit.
✅Merawat tona kulit tidak sekata.
✅Menghilangkan jeragat.
✅Menghilangkan parut lama.
✅Merawat dari dalam secara natural kulit kusam dan ruam.
✅Menanggalkan sel kulit mati dan kulit kusam.
✅Membantu menganjalkan kulit dan berseri.
✅Merawat kulit berminyak dan berjerawat.
✅Menghalang munculnya JERAWAT.
✅Menegangkan kulit dan anti aging.
✅Membuang sel kulit kulit pada leher dan celah lapisan kulit.
✅Mengekalkan Kulit Lembab, Melancarkan ALIRAN DARAH DI WAJAH. Secara otomatik MENCERAHKAN KULIT
✅MEMBUKA PORI-PORI &Mengeluarkan KOTORAN yang MENYUMBAT kulit dan Merawat Secara Semulajadi, 100% Natural




Wajah yg licin dan menawan


Cara yang betul penjagaan kulit muka yang betul, memberikan kulit wajah yang sihat dan cantik..Ini tips Revolution in Beauty 
Langkah 1
  • Pastikan anda membasuh muka dengan sebersih-bersihnya terlebih dahulu, muka bebas make up sebagai persediaan untuk rawatan dan kesan maksimum ke ats wajah
Langkah 2 
  • Lapkan muka dengan kain bersih sehingga kering
Langkah 3
  •  Manjakan"FEDORRA EXFOLIANT" massage/urut dengan lembut kulit wajah selama 10min
Langkah akhir
  •  Bilas muka dengan air suam hingga bersih
Senang kan?kerana FEDORRA™ Instant Gentle Exfoliant memudahkan anda hanya perlu memakai 1MINGGU 2X SAHAJA. Jika wajah yg bermasalah agak teruk perlu memakai 1MINGGU 4X

Jika terdapat kesan parut dimuka, FEDORRA™ Instant Gentle Exfoliant boleh membantu menghilang parut jugak..
Jimatkan all in


Siang Hari
  1. Sebagai pencuci muka + toner + krim siang (hanya didlm 1 botol) - Sapukan pd muka dlm 5 minit, basuh dgn air suam, taddaa ... settle, 
  2. Boleh terus apply apa2 yg sis suka samada bedak ataupun foundation.

Malam - sama cara guna

  1. Malam - toner + krim malam + mevitaminkan kulit sebagai serum + masker.

Kenapa perlu membazir? Semuanya hanya dalam 1 botol.
Nak tahu lebih lanjut produk hebat ini boleh:


Whatapps/call/sms K.Hasma ~019 241 8331 


Ada yang tanya...
Sis, kita sudah pakai krim muka utama, moisturizer,Toner, hingga BB Cream dengan kandungan SPF yang tinggi, Perlu Lagi ke ??
Orait you olls...girls out there...ni jawapannya
Disebabkan Sinaran Matahari ada efek langsung pada kulit wajah, termasuk sinar matahari, debu serta pencemaran.

Maka Kulit wajah kita memerlukan satu tahap penjagaan kulit wajah terbaik yang harus uols 'selitkan' dalam rutin penjagaan kulit mingguan uols ... iaitu EXFOLIANT.

Kiranya dah pakai penjagaan kulit yang basic tu, kita tambah EXFOLIANT ni untuk kesan yang lebih bagus.Jangan risau..produk yg sedia ada tu jangan dibuang..pakai jer cam biasa..cuma selitkan Bahan Rahsia ni iaitu FEDORRA INSTANT GENTLE EXPOLIANT sebagai nilai tambah..Ianya 100% dari bahan natural

Kecantikan kulit secara semulajadi

APA ITU EXFOLIATION ??
Exfoliation adalah Proses PENGELUPASAN KULIT dengan menggunakan lotion yang bertujuan untuk MENGELUARKAN SEL KULIT MATI, mengeluarkan KOTORAN yang MENYUMBAT kulit dan menyebabkan munculnya JERAWAT, meLANCAR ALIRAN DARAH di WAJAH yang secara otomatik MENCERAHKAN KULIT, serta MEMBUKA PORI-PORI agar produk kecantikan lain yang uols gunakan seperti moisturizer, masker atau face pack dan serum wajah dapat meresap dengan sempurna ke dalam kulit wajah dan terasa hasilnya.

EXFOLIATION boleh di amalkan untuk MENGEKALKAN KULIT LEMBAB sepanjang hari dan mengekalkan hidrasi sepanjang musim El Nino ini.

Lakukan rawatan pengelupasan dengan lotion lulur yang berasaskan minyak dan bahan-bahan natural seperti FEDORRA EXFOLIANT.

Ini boleh membantu menyingkirkan sel-sel kulit yang mati dan membantu memelihara kondisi kulit agar tetap dalam keadaan lembab

KAEDAH ATAU CARA EXFOLIATION 
  • Lakukan exfoliation kira-kira SEMINGGU SEKALI untuk anda yang memiliki kulit berminyak atau kombinasi (hanya berminyak di daerah T-zone), dan DUA KALI MINGGU untuk yang kulitnya cenderung kering.
  • Juga boleh digunakannya sebagai masker wajah, sapukan secara merata di kulit wajah (kecuali bahagian mata dan mulut, serta fokuskan di kawasan hidung untuk anda yang punya masalah dengan bintik hitam dan juga white heads) dan kemudian URUT kulit wajah dengan gerakan berputar ke atas sehingga terasa halus di tangan.
  • Selepas itu, biarkan exfoliant di wajah selama kurang lebih 5-10 MINIT agar meresap ke kulit, dan bilas sehingga bersih dengan AIR SUAM.
  • Lakukan proses exfoliasi ini di MALAM hari kerana sangat tidak disarankan untuk memakai make-up setelahnya... setelah melakukan exfoliasi kulit terasa lembut dan bersih.
  • Buat Uols yang belum pernah melakukan eksfoliasi dan tertarik untuk mencuba.(Terasa seperti spa di rumah hehee)
  • Cubalah Fedorra Exfoliant. Best Sangat kalau pakai untuk exfoliation mingguan untuk kulit muka Uols. 💞
  • Fedorra Exfoliant juga sesuai utk dijadikan pencuci muka harian Uols. 💞
  • Selamat dan halal. Jika termakan, tiada masalah kerana ianya natural.
⚠No KKM: NOT 140404114K

Stok terhad. Sila wassap 019-2418331 segera untuk harga Promosi kasih sayang.



 Antara testimoni pengguna Fedorra Expoliant
Fedorra ni bukan setakat untuk kecantikan jer, Jika anak anak terkena ruam/gatal cuma sapukan produk fedorra. InshaAllah sembuh. Kesian tengok budak budak menangis kepedihan. 

 

Testimoni sebenar
Nampak jelas perbezaan kedua belah tangan tu.
Secara peribadi saya telah menggunakan produk Fedorra ni (baru saja mencuba) pertama kali pakai..terasa sejukkkk jer..Lepas dah bilas kulit terasa licin dan lembab.


Testimoni sebenar (Selepas 2 minggu menggunakan Fedorra)
Kulit muka kak has semakin licin dan pori-pori semakin mengecil.Kulit jugak semakin cerah.Hingga beliau ditegur oleh rakan2 di pejabat.

So, kalau korang nak cantik, nk gebu nak mulus..Jangan dok berangan jer...cepat2 bertindak..Walaupun produk ni masih hijau di pasaran tp ianya merupakan fast sale..sebab harga mampu milik..sangat berbaloi..Semuanya di dalam 1 botol, tak ke jimat duit tu. Kalau tiap2 ari tenyeh rabak gak kan hehee....
Untuk dapatkan harga promosi laju2 wasap/call/sms no ni
019-241 8331 kak Has




fedorrarahsiakulitcantik@gmail.com







Call/Wassap/SMS No ini Untuk Maklumat Lanjut/Harga Promosi
019-241 8331 ~ kak Hasma 

Nak order dengan saya pun boleh.PM tepi hehe Malina LiNa Pg (Saya dropship ajer)

INGAT CALL NO NI TAU UNTUK DAPATKAN HARGA KASIH SAYANG...CEPAT-CEPAT CALL/WASAP
019-241 8331 ~ kak Hasma 

No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...