Wednesday, February 24, 2016

Terima Kasih SAJI Mac 2016

Alhamdulillah....
Sekali lagi blog kesayangan saya dipelawa untuk berkongsi resepi dalam majalah SAJI Keluaran bulan Mac 2016.Kali ni bertema Belangan Bonda.Sebanyak 10 resepi saya tersiar dalam keluaran kali ni.Nak tau resepi apa?Kenalah dapat SAJI di pasaran..dah ada dijual sekarang.Tak mahal pun cuma 7 hengget jer.Terima kasih kepada orang kuat SAJI iaitu En.Joha Ahmad dan jugak Editor SAJI Rosmarlinda untuk peluang ni.
Tahniah juga buat rakan blogger Zila4ever 
Haaaa...sapa yg ngaku follower/blog reader TMK ni wajibbbbb pi beli SAJI bulan Mac tau...Tak beli kalu...xmau kawan dah ngn ampa (ugut ni kih3).
Tunjuk teaser sikeet jer la..kang korang pi beli sndri kalau nk tengok hahaaaa
Gambo bulan Mac cenggini haaaa...kalau gambar  bukan yg ni nan hadooo la muka hakaq dalam tu
 Ehem...ehem..sapa tu
 Tunjuk muka dan 1 page jer...lagi 8 resepi kena pi beli dulu...br buleh tengok


5 comments:

Bbwana adienia said... Balas

Amboi seronok la..insyaallah nak dapatkan majalah saji ni.btw, tahniah kak lina..

LiNa_Pg said... Balas

@Bbwana adienia
Terima kasih wana

Amie said... Balas

Tahniah Lina. Seronok tengok setiap perkembangan dia... moga terus maju.

LiNa_Pg said... Balas

@Amie
Terima kasih kak amie..
kak amie pun apa kurangnya hehee

Ahmad Hasif said... Balas

tahniah terpilih ye.. seronok nye dapat masuk saji.. hehe..

Assalamualaikum

Jemput join Segmen saya ya..

https://www.biskutsemperit.my/2016/02/pencarian-bloglist-bulan-mac.html

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...