Friday, March 18, 2016

Eco World Flower Show Semenyih - Cuti Cuti KL

Assalamualaikum...
Seminggu sebelum cuti sekolah sempat gak Jalan2 Cuci Mata ke KL, saja jer la bawa anak2 sambil celebrate besday in advance.Bukan apa sebab dah tau time cuti sekolah ni nk balik kg..op kos la x sempat nk bawa anak2 coti2 Mesia.Anak2 ni kalau jalan2 nk gak feeling2 tido hotel camtu hahaa..Walaupun short trip tp sempak beli kotak (kek custome made), makan2 kat IKEA dan tgk flower show kat Semenyih tu..feeling2 dok ober C baq ang...best walaupun panas berdengung huhu...cam nak pitam pun hado.Layan ajer lah gambar dr hp cam ayam jer ni..kamera x bawa




 Maisarah dan amani..blogger otai pasti mengenali mereka berdua ni

 Pose kan main lagi..sekali pegang ayaq nyoq daaaa

 Front view kincir angin
 Tukang snap hehee



 With anak2 time nak balik dah ni..time berjalan buat hal masing2

 Penat jalan2 singgah di minum n makan mi rojak kat Belemy (Belakang Istana)

 Rojak..hat ni xde mi
Ni ms ronda2 di  IKEA..sebelum pi Semenyih
Mai IKEA wajib la pekena meatball
Peninsula Resident...kami tido kat sini..kira boleh la...4* katil 2 queen..tp xde bekpast plak
Odw balik Penang,sempat singgah pekena Capati Simpang Pulai..mmg kebaboom sungguh.Kalau kami lalu area simpang pulai,wajib singgah mkn capati ni sejak jumpa 4 tahun lepas..sedap baq ang

1 comment:

Bbwana adienia said... Balas

Cantik tempat kak lina pegi tu..seronok la kan pegi dengan family..:)

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...