Thursday, June 16, 2016

A'Dior Floral Pewangi Fabrik Berwajah Baru

Assalamualaikum...
Raya dah x lama lagi, Jom kita wangikan seluruh rumah.Bukan setakat sofa,cadar,langsir tapi pakaian pun boleh digunakan sebagai pewangi...sembur2 ajer terus harus dan yg penting kekal lamaaaa..
Masih ingt lagi dengan pewangi fabrik A'Dior Floral ni?Sekarang ni sudah dibuat penambahbaikan pada bahagian penyembur tu supaya ianya lebih selamat bila dipos sebab ianya tertutup rapi.Juga memudahkan packing dan lebih kemas bila dipos.Kalau yg self pick up design lama masih digunapakai.

Sebagai pengguna apa yg saya suka pasal A'Dior ni sebab sangat berkesan.Tambahan pula bg saya selalu memasak (bajet cam rajin sangat la tuh kikiiii) saya pulak jenis yg suka menggunakan banyak bawang dalam masakan.Tau sajalah kan, bila menumis menggunakan bawang..mesti bau tumisan dan bau pijar bawang pun akan melekat pada fabrik kat rumah.Ni kisah benar wk end lepas ni.Sekarang ni pulak cuaca x menentu..kejap panas, mendung tiba2 hujan...Tengah2 sibuk memasak, hujan turun...sepantas kilat angkat kain baju dan longgok dalam bakul letak kat tepi dinding dulu.Ye la kan tengah memasak...korang jangan dok wat rancak kata terus lipat kain tu ya hehee.Saya tau keje melipat ni la paling malas kan?kan?jangan nak tipu.Pastu terus sambung masak.Dah setel bab memasak, nak rest sekejap lepak2 kat sofa, sambil ambil kain td nk lipat.Sekali cium dah berbau bawanggggg daaaaaaa...frust jugaklah sebab saya guna pelembut dan pewangi yg mahal semasa mencuci pakaian tu.
Bila cek2 naseb baik bukan semua pakaian berbau bawang (bahagian atas)ajer yg kena.Kain baju bahagian bawah2 masih selamat dan harum.Dalam hati sembur ajerlah dengan A'Dior ni,lagipun pakaian yg berbau bawang tu pakaian harian kat umah jer.Kita uji tengok tara mana hebatnya kegunaan dia.Sembur ajer buzz...buz...pada baju yg berbau bawang tu..pastu saya terus lipat, A'dior ni semburan sangat halus..pakaian tak basah ya..boleh terus lipat.Saya sembur semua pada kain/bj yg berbau tu.Dah siap lipat, saya susun pakaian dalam almari.
Wow..surprising bila saya ambil pakaian tu nk pakai baunya sangat wangi...xde langsung bau bawang tu.Satu pujian ikhlas untuk A'Dior.Ini antara testimona saya sndri..kalau setakat bau hapak tu kira kacang peas la bg A'Dior..bau bawang, ikan pekasan pun dia tapau abessss...
Atas sebab inilah saya telah Tersuka Tanpa Sengaja pada A'Dior ni.
Okey berita baik buat semua, saya ada ready stock A'Dior pewangi fabrik ni kat rumah.So, kepada sesiapa yg nak mencuba boleh C.O.D kat rumah saya..Cepat2 saya tinggal 1 dozen sahaja.Sapa cepat dia dapat okey.
Boleh tengok sini jugak n2 pasal A'Dior
 Terlajak larisss ni
 Ada saiz kecil 150ml trial punya...tp 2 botol jer (ready stock)
Asalnya penuh kotak ni...tak sempat nk promote lagi dah kena sambar

Harga???alaaa xmahal rm20 ajer bukan satu tau tp 2 botol...300ml+300ml (refill) berbaloi kan?Tunggu apa lagi..cepat2 grab...

Nak order call 
0134898101-LiNa

5 comments:

Acik Erna said... Balas

Ok.lina nanti acik mesej ye

LiNa_Pg said... Balas

Beres acik

Amie said... Balas

Wah! Pewangi fabrik pulak ye Lina... he he hee mesti laku keras ni...kita bab wangi2 ni mmg suka sangat... sentiasa bersemangat!

LiNa_Pg said... Balas

@Amie
kak amie..duit tepi kiri kanan hihi..asal masyukkkk..Alhamdulillah

maz said... Balas

Tabik dlu la 10x..kita xsuka klu basuh kain xbuh pewangi..nk kna letak jgk ..klu dekat leh oder dh ni fren..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...