Monday, July 18, 2016

Kek Buah Terlajak Laku..Alhamdulillah

Assalamualaikum
Pagi ni bumi Pulau Pinang disirami hujan rahmat..nyaman jer terasa.Sementara masih pg ni cepat2 amek kesempatan update blog.Minta maaf ya n3 masak2 lom hado lg,mood masak puan blog masih belum mari..masak pun janji lepas tekak nk makan jer.Nnt la bila ada mood kita masak yg gempak siket.Bila tu?hurmmmm xtua la huhu..
Okey hari ni nk tayang kek buah lagi.Kali ni ditempah oleh kastemer baru,pos ke Bukit Antarabangsa.yg self collect tu pun kastemer baru gak...nk order untuk raya, tp dah penuh..so order makan2 jer la pas raya..Nak rasa katenya..Alhamdulillah terima kasih semua..
cenggini la rupa kek buah...close dr depan ni jer..kalau posing dr 'montot' lg cun

Ready to pos and collect

No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...