Wednesday, August 31, 2016

Gas Habis?Mujur Gas Tok Wan Boleh Hantarkan

Assalamualaikum...
Nak order gas?Tok Wan Gas kan ada.Cooking gas delivery in Penang.Call jer mereka boleh hantarkan ke rumah korang.Nak order gas memasak jenis apa?Gas Petronas, Gas Mira (tong kuning shell tu) Gas Petron pun ada gak ni.Nak switch tong dari Petronas ke Mira atau Petron pun boleh.No xtra caj.Bagus kan?Kalau ada yang baru pindah rumah mesti xtau kat mana nk beli tong gas atau nak order gas.Apa lagi cepat2 la call Tok Wan Gas ni.Selesai masakah u olls
Kawasan penghantaran GAS TOK WAN ialah:
  1. Sungai Nibong (Besar)
  2. Tapak Pesta Sungai Nibong
  3. Sungai Nibong (kecil) 
  4. Pantai Jerejak
  5. Bukit Jambul
  6. Bayan Baru
  7. Kampung Jawa
  8. Sungai Dua 
  9. Taman Pekaka
  10. Taman Lip Sin
  11. USM
Kalau ada student/lecturer USM yg baru pindah dan xtau nk order gas kat mana?Boleh calling Gas Tok Wan.
Nak order gas memasak pulau pinang, Gas delivery in penang,Gas memasak area sungai nibong, gas area USM.Gas Tok Wan, Order gas petronas, order gas Petron, Order gas mira
Nak order gas..ingat call no ni ya..Nak beli tong pun boleh.

No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...