Monday, August 29, 2016

Tempahan Kek Karamel (Kemarin Punya)

Alhamdulillah..
Tempahan nan satu pagi kemarin.Awal2 lagi tuan dia mai collect (kol 9am)sebab tengahari saya nk kuar pi kenduri kat Kulim nuuu.
Suka tul ngn pilihan warna kali ni.Nampak cantik jer di mataku.Alhamdulillah dengan izinNya jugak kan?
Ehem..ehem..u olls perasan x header baru kat TMK kat atas nuuuu.Cantik x?
Ekceli header tu kawan blogger saya Wachak yg edit.Nampak cantik jer..terus saya upload kat blog.Sebelum pun beliau pernah buat editing header kat TMK.Tulisan versi jawi..kaler pink u olls hihi..tapi lama dah 2011 lagi kot.Terima kasih wa..
Ok meh la layan gambar kek nan satu hihi
Cantik kan warna2 ni
 Lepas bakar pun still cantik gak
Caramel cake
 Hasilnya lepas terbalik

Nak cuba...meh order..lepas raya haji la yea.

No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...