Monday, November 14, 2016

Tempahan Brownies Pos, Kek Karamel Dan Kek Karamel Coklat

Alhamdulillah..
Masih lagi dengan n3 tempahan kek...ampun ya visitor semua.Resepi masak2 tu dah snap gambar tapi x sempat nk update.Doakan saya dilapangkan waktu utk buat n3 ya.Resepi yg kuar SAJI pun belum publish lai kat blog.
Syukur rezeki tempahan Triple Chocolate Brownies 3 biji, pos ke Kepong.Tempahan dari regular kastemer kek buah LiNa Pg ni.Tp kali ni beliau nak cuba brownies pulak.Tq kak Fiza sekali order 3 biji terus hehee.
Menyelit order hari sabtu kek karamel pelangi(Tq kak Umi) dan ahad kek karamel coklat.Tempahan dari jiran saya.Terima kasih kak mai
Brownies x perlu drizzle sebab dah cukup sedap.Penuh dgn rasa coklat...makan suam2 pun sedap...ada effect melting chocolate tuh neaven tul
Nak Tempah Brownies Coklat, Brownies Boleh Pos
Triplet Chocolate Brownies..yg ni bonus sebab ada pakej kedut sekali.. 

 Pack & Post
Kek Coklat Berkaramel
 Kek Karamel Coklat (Tempahan kemarin 13/11)
Tempahan Kek Karamel Sedap Pulau Pinang
Kek Karamel (Tempahan hari sabtu 12/11)

4 comments:

Phong Hong said... Balas

Bestnya brownies tu. Dah lama PH tak buat brownies.

LiNa_Pg said... Balas

@Phong Hong
Haah..sedap PH,tempahan 3jer..buat xtra satu utk anak²

Sue Bee said... Balas

Bertingkek tingkek tempahan ye PG..yg coklat tu mmg nampak sangat uummpphhh sedapnya

nurul akini said... Balas

sedapnyer...

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...