Thursday, April 13, 2017

Sebalik Tabir Shooting Raya Bersama Pensonic La Pulok...

Assalamualaikum...
Sinumbungan shooting2 bersama Pensonic lagi.Kali ni shooting raya plak.Tahun ni kami beraya awai..bulan Rejab dah raya ko hadooo kih3.Ekceli saya cuma memenuhi jemputan dari pihak Pensonic untuk memeriahkan majlis raya tu..sesambil tengok retis2 popular shooting video raya.Kiranya pi makan dan tengok2..macam pi open house tu.Tapi masa syok2 dok makan2 tu depa panggil kami naik stage la pulok..alamakkkk mulanya xmo la sebab kita ni sape jer kan?bukan staff bukan retis..blogger jemputan jer..naik jer la bagi meriah suasana...seb baik stage x roboh hahaa..ramai nau2 kat atas tu...Jom beraya
Chef Mail Masak Bersama Pensonic 2017 Raya
Ms ni dah siap shoot..Kaka, Fahrin dah turun stage tu
Last part...wish selamat hari raya berjemaah dari keluarga besar Pensonic dan retis2 fofular tanah air..menyelit tu mak jemah dan en.asben..tumpang glemer mak nakkkkk hahaa
Kaka nyanyi live..sedap sora dia
Chef Ismail
Ms ni chef nak keluar dean dah, hold sat minta bergambar berdua Dato' Chef Ismail ni spoting walaupun nak cepat, layan gak cheq nak bergambaq..tq chef
 Sedondon lak kami bertiga..yg sorang lagi blogger Eny.
Ms Munis Marketing staff yg jemput saya ke Majlis ni..Kalau ada event camni jemputlah lagi ya Munis heheee...
 
LiNa Pg dan Eny..kami berdua blogger jemputan...
 
Meriah majlis ni
Serius nau LiNa Pg tu hahaaa
Antara menu yg dihidang..Ada jugak satay, lemang, kuih muih,biskut raya dan mi rebus..yg ni atas meja..main dish.Makanan sedap..yg penting dari Katering Halal

Okey semua dah tengok gambar pegun kan??Jangan lupa janji kita..tengok jat tv nnt siaran raya Episod 8 (TV3 jam 6.30pm - Isnin)
Tengok tau....tak tengok xmau dah kawan ngan hampa...Kalau tak nampak muka LiNa Pg pun xpe..sipi2 ke nampak tudung siket2 pun orait la tu hahaaa

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...