Friday, June 23, 2017

Tempahan Kek Buah, Kek Coklat Moist, Kek Minyak Dan Brownies

Alhamdulillah
Akhirnya selesai sudah semua tempahan kek raya.Kek buah yang dipos jugak telah selamat diterima oleh tuan punya masing2 (petang kemarin)Tahun ni tempahan kek buah dimonopoli oleh self collect, kebiasaannya yg pos lebih banyak.Tapi tahun terbalik pulak.Rasanya lepas ni maybe saya akan stop terima tempahan kek by postage sebab banyak sangat keje2 untuk pembungkusan kek postage ni.Saya nk fokus kek yang self collect jer.Harap kastemer faham.
Tempahan raya tahun ni saya tak open order secara official semua tempahan di'roger'senyap2 oleh kastemer.Bila nk open order, tgk2 tempahan dah banyak..main tutup terus jer heheee...Terima kasih semua yang support bisnes saya
 Kek Buah Kukus
 Tempahan Puan Shelida 2 bij kek buah kukus, kek minyak dan brownies..6 biji dia sorang jer ni...Tq
Close up siket brownies hehee
2 biji kek buah kukus Osram (sorang tuan punya. Sebiji lagi kek buah dan kek coklat tu regular kastemer kak Yus

Close up kek coklat..kelaut dalam ganache tu xmo dia meleleh elok2
 
Yg ni spesel req potong 2, kak mai punya dan sebiji lagi tu kawan kerja dulu..tq Dayah

Yg ni last kemarin kek buah sebiji zira, sebiji lagi Puan Liza Pengetua SMKSN dan kke minyak tu Dasha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...