Friday, July 14, 2017

Brownies Coklat Dan Kek Karamel Pelangi

Assalamualaikum..
Pagi Jumaat nan dingin, hujan turun mencurah2 sejak dari malam tadi...Sejuk jer pagi.
Alhamdulillah tempahan Brownies Coklat (Triple Chocolate Brownies) repeat order dari kawan husband yg buat Open House sabtu.Katanya beliau dan keluarga x sempat nk makan sebab paling abes awal hehe...Laku keras nampaknya hehee..Terima kasih Shukor..harap kali dapat menikmati dengan aman hehee..Beliau req supaya potong2 untuk di bawa ke hostel anaknya jugak..Kita potong ajer la.Saya potong guna manual jer tau..so, potongan tu lebi kurang jer.Lom mampu nak beli cutter yang cun melecun tu..dah survey harganya mak aih mahal benar dia..harga lebih dari Brownies saya hahaaa..
Kelmarin pi kedai bakeri..nampak coklat Beryl's naik harga lagi..Aduyai asyik naik jer...Kerap benar naik harganya..bukan sekupang dua plak tu..Plastik pun tadak dah..plastik pun kena beli jugak..Sebelum ni free jer kalau kedai2 biasa.Kalau pasaraya mmg dah berjaman la tadak plastik bag
So, kita ikat ngan tali camni la hahaaa...cam jaman dulu2 ikat arang
Kek Karamel Pelangi ni Tempahan hari Selasa lepas, Lupa plak nak letak dalam blog

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...