Monday, July 24, 2017

Tempahan Kek Minyak Dan Brownies

Alhamdulillah
Rezeki di pagi Isnin, kek minyak dan brownies ditempah oleh my jiran kak mai, tapi kali ni untuk husband dia makan2 kat ofis.Req potong siap2.So kita potong sajalah..saya potong kek secara manual saja tau..so,kalau ada terlebih kurang tu kira halal la...takde nya cutter yang canggih2.
Selepas raya ni banyak nau tempahan kek minyak dan brownies..cam pakej plak hahaa dua jenis ni.Tapi kek kedua2 kek/brownies ni memang sangat sesuai untuk jamuan atau majlis.Sebab kedua2nya mudah nak handle.Tak comot dan senang nak makan on the go.
Snap gambar pagi2 buta lagi ni tak berapa nak cantik..Kek dah odw ke USM
 Dessert simple tapi mewah dan eligent..menggunakan bahan premium dalam pembuatannya.Tak perlu dizle bagai..macam macam ni pun dah cukup mewah..bila tergigit coklat coin Beryl's dan coklat chips kat dalamnya alangkah  nikmatnya.Penuh rasa coklat yang mewah.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...