Monday, August 14, 2017

Marble Moist Butter Cake (Kek Marble Lembut Dan Sedap)

Assalamualaikum...
Sejak dua menjak ni viral betul soft marble cake kat fb.Macam2 versi.Saya ni bukan peminat kek mentega pun, kalau buat cis kek tu memang laku la kat rumah ni.Tengok butter ada dalam peti ais, so godek2 jugak la buat kek marble ni.Versi yang saya ni klasik siket dan lembut.Kombinasi la kiranya.Hurmmmm sedap jugak sesekali layan kek old skool camni sekali sekala...Paling best anak2 pun laju jer makan.Kena dengan selera la tu
 Maaf la ya gambar gelap siket sebab sekarang ni asyik mendung dan hujan jer..
Ishhh..merekah plak dia.Kan dah cacat siket tu

3 comments:

adda syuhada said... Balas

terliur la plk tengok kek tu...

Phong Hong said... Balas

Sedap kek marble, Lina. Ada rasa vanilla, ada rasa coklat. Sekeping pasti tak cukup!

EmbunRosaliza said... Balas

Sedapnya kek, tp sekarang ni malas nk buat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...