Wednesday, September 27, 2017

LiNa Pg YouTube Channel

Assalamualaikum...
Sesajer seronok testing 'mainan baru' hehee..kemarin belajar2 buat video sambil buat editing then upload ke IG.Alang2 dah ada video yang tuan dia perasan2 cam not bad tu..saja2 gatai tangan upload ke Youtube jugak la...Ekceli resepinya sangat mudah jer...Ala Rasam Telur yang post petang kemarin tu...Video baru siap edit..
Bagi yang berminat boleh subscribe channel youtube LiNa Pg yea..senang siket..kalau nak upload video dalam blog ni mesti berat.Okey happy watching

Rasam Telur

2 comments:

Phong Hong said... Balas

Bagus, Lina! Buatlah banyak lagi video supaya peminat2 Teratak Mutiara Kasih boleh belajar masakan Lina hee..hee..

LiNa_Pg said... Balas

Hahaaa...
Tried sumthing new PH...for fun..seronok jugak la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...