Monday, November 6, 2017

Tempahan Kek Buah Kukus Dan Brownies (Pos)

Alhamdulillah...
Dah petang baru sempat update blog..Rezeki hari ni,tempahan kek buah kukus pos ke Puchong,Brownies sebiji ke Alor Setar dan sebiji lagi Ke Sik.
Kek dah selamat dipos tengahari tadi..semoga selamat sampai ke destinasi.Mujurlah poslaju yg biasa saya berurusan tidak terjejas dengan banjir.
Okey saya xboleh nk celoteh panjang sbb masih ada sebijik brownies dalam oven utk tempahan malam ni.Yg ni regular kastemer,kwn husband saya..shukor..tenkiu kot selalu order
Gambar ni saya skrinshoot dari IG jer..senang kije..Update pun guna hp jer nih.

Owh yea...ada resepi terbaru di Youtube Channel LiNa Pg..kat blog belum smpt update..boleh tgk sana ok

4 comments:

Acik Erna said... Balas

Jauh jalan kek.lina ye.syukur Alhamduilahlina tak terlibat.banjir

LiNa_Pg said... Balas

Alhamdulillah...
Kek Buah ni ada peminat dia tersendiri w.pun banyak kek2 viral dan continental..tapi kek buah tetap mendapat tempat di hati penggemarnya..

Itulah mujur Poslaju yg biasa saya berurusan tak terlibat dgn banjir.

Cik Puan Ena said... Balas

Pandai sis buat..nampak sedap

LiNa_Pg said... Balas

Alhamdulillah...tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...