Friday, November 3, 2017

Tempahan Red Velvet Cake

Alhamdulillah...
Sekian lama x buat RVC ni..agaknya penangan Drama RED VELVET kat Astro 123 Aliff Satar ngn lopa tu mempengaruhi keinginan utk menikmati keenakan RVC ni.RVC ni spesel req nak xtra cis..kita buat ajerlah..
Red Velvet ni rasanya masam2 manis..disulami cream cheese frosting yang enak memikat.Kali ni istimewa siket sebab 2 biji kek di bahagi kepada (1/2+1/2) dan sebiji lagi (1/2+1/4+1/4) hahaa..
Haahaa.cubaa membuta rossette..walaupun ke laut hasilnya...Tp tuan punya kata cantikkkk...Ok kita senyum jer la
Yang Rossette tu cisnya double..yg dot2 tu xtra cis jugak..tak x sampai double.Kiranya mmg rezeki kastemer kali ni..
Snap kat dapur pagi2 tadi..Gelap ajer gambar..sabau jer la
 Merah menyala...sesuai dengan namanya

3 comments:

Phong Hong said... Balas

Lina, cantiklah piping tu. Boleh jadi kek hantaran pengantin :)

Unknown said... Balas

Assalamualaikum...mcm mne nk tempah cake red velvet tu eh...?sbb bday mk sy xlama lg cake tu pon nampak mcm sedap...klu blh sy nk tempah

LiNa_Pg said... Balas

@Unknown
wslm..minta maaf saya dah stop mengambil tempahan kek...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...