Monday, December 11, 2017

Sandwich Telur Mayonis (Sandwich Egg Mayo)

Assalamualaikum...
Dah petang baru nak update blog.N3 yang basi plak tu kiki...Ekceli Sandwich Egg Mayo ni saya buat masa first daya cuti sekolah lagi.Sesaja rajin snap gambar w'pun sandwich ni post ke IG Nampak togel jer takde daun salad.Walaupun rupanya kureng,tapi rasanya memang walla...simple yet tasty gitew kekdahnya.
Resepi saya buat karangan jer la sebab senang sangat ~ 3 biji telur rebus lecek halus + 2 sudu besar mayonis, sedikit lada sulah.Itu jer bahan dia...pelakon tambahan timun dan tomato..salad kalau ada.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...