Monday, January 29, 2018

CrunCheezy Chips Meletop Semakin Mendapat Sambutan

Alhamdulillah...
Setiap mggu order CrunCheezy Chips makin bertambah..kena keje keras siapkan tempahan Kerepek Popia Cheese ni.Mggu ni sebanyak 21 balang yang ditempah.Anak punya projek,mama pun sama letih jugak..kesian tengok dia buat sorang2..so,take turn la buat siket sorang..Terima kasih untuk semua yang order dan yang repeat order..Terima kasih banyak2.Nak buat kudapan semasa CNY boleh place order awal2..semua ni homemade tak guna mesin..hanya kudrat tangan jer..
 21 balang semuanya...Alhamdulillah
Terima kasih Puan Liza (Pengetua SMK.Sg.Nibong) beliau order 2 balang CrunCheezy Chips mggu lepas Tq support bisnes bekas anak didik SMKSN jugak..Kata Puan Liza dia nak bawa bekal utk holiday ke Eurpe hehee
 Kelmarin saya dapat wasap ni dari Puan Liza hihi....Dah sampai Europe dah CrunCheezy Chips..Tq Puan Liza sudi berkongsi gambar..Hepi Holiday n njoi yr Europe Trip..sekarang beliau kat Amsterdam kalau tak silap.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...