Friday, February 2, 2018

Terima Kasih Majalah RASA (Feb 2018)

Assalamualaikum...
Februari 2018 permulaan yang awesome bila resepi2 LiNa Pg tersiar di Majalah RASA.Eksaited jugaklah sebab pertama kali berkejasama dengan publisher ni..Biasalah kalau pestaim tu rasa teruja jugak kan?Terima kasih kepada Elina dan pihak RASA kerana melamar saya untuk mengisi ruangan Insta Famous dalam Majalah RASA.W'pun saya ni tidaklah femes mana pun kat IG (follower pun berapa kerat ajer)saya anggap peluang ni adalah rezeki saya..Alhamdulillah..maybe memenuhi kriteria pihak RASA (kottt) Bukan sekadar berkongsi cerita mengenai keluarga.Kalau boleh nampak panjang lebar story line kat Insta Famous tu heheee...tp juga berkongsi 7 resepi (Ada lauk ikan,kambing,nasi berperisa,kuih dan jugak kek,kuih minum petang dan sarapan)Boleh dapatkan di pasaran okey.

7 semuanya..tp malas nak snap hahaa.Korang pi beli la senang citer
##########
Selit order Kerepek Popia Cis CrunCheezy Chips kelmarin punya.Tokey dia gigih balik rumah ambil kesempatan cuti Thaipusam..Sempat siapkan quick order 10 balang.Mggu ni lecturer dia minta bawa lagi.Harap sempat siaplah sebab kami ada kenduri kat Ipoh pulak.Alhamdulillah rezeki anak bujang mama ni..Nak order boleh wasap no tu...Buat sementara ni COD/self collect jer

1 comment:

EmbunRosaliza said... Balas

Alhamdulillah. Tahniah adikku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...