Thursday, March 22, 2018

Tart Nanas Gulung Dan Popia Cheese

Assalamualaikum...
Saja kasi warm up blog yg lama terbiar.Kasi up gambar tart nanas (tempahan selingan sekadar suka² nak buat banyak tak daya sebab oven comel jer)ni pun sebab ct sekolah,ada la masa siket.
 Terima kasih kak yus dan azleen (fb)sudi order tart nanas w'pun masih learning stage hahaa..Org pertama yg order last wk ialah dinda saya Alla..yg ni tunjuk kat IG stori jer.Popia cis ada ready stok 2 balang.Sapa cepat dia dapat.
Rupa tart lepas bako..gambar dr hp n update blog pun guna hp ajer ni.Kalau celaru/typo mohon diampunkan.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...