Thursday, June 21, 2018

Tempahan Kek Buah Dan Tart Nanas Raya (Edisi Lewat Posting)

Assalamualaikum...
Baru berkesempatan untuk update tempahan kek dan biskut raya.Ini pun yang sempat snap jer..yang pos tak snap gambar pun..agak kekalutan di situ..Buat pertama kalinya LiNa Pg mencari pasal mengambil tempahan biskut raya hahaa..Itupun limited edition sebab oven sebiji jer ok..tu saiz comel jer.Adoi lama betul tak buat kek...ni pun sebab permintaan kastemer, kalau ikutkan hati saya agak berat hati sebab kekangan masa untuk mengukus kek selama 4 jam..timing kena cun sebab perlu ambil dan hantar anak ke sekolah.Atas sebab itulah saya stop mengambil tempahan kek.Untuk raya ni buat jugak siket.Raya haji nanti belum tahu lagi mampu buat atau tak ambil tempahan terus...Doakan semoga dipermudahkan urusan saya okey
Yang ni hanya 2 tuan...versi bulat satu tuan, versi 4 segi+tart 4 belang tu satu tuan
 Popia cis tu lain tokey..bukan saya buat
Ni masa awal2 rajin snap gambar.Dah kalut gambar pun ke laut dalam hahaa..tart obes.Cair di mulut

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...