Wednesday, July 11, 2018

Terima Kasih RASA Julai 2018

Assalamualaikum...
Alhamdulillah sekali lagi berpeluang untuk berkongsi resepi dalam Majalah RASA Edisi Bumper Rumah Terbuka.Saya berkongsi resepi kek dan jugak snek.Pada mulanya saya ingat dah kansel resepi snek sebab tak cukup sebagaimana diminta.Memang saya tak ada stok resepi snek yang sesuai untuk Open House.Rupanya pihak RASA keluarkan juga resepi snek tu walaupun cuma tiga resepi sahaja iaitu Snek Makaroni Rangup, Popia Cheese dan Popia Seaweed.Resepi kek pulak sebanyak 10 resepi.So,korang tunggu apa lagi cepat dapatkan dipasaran okey.Kali ni sangat tebal dan ramai jugak blogger lain yang berkongsi resepi mereka dalam keluaran kali ini.Terima Nur Elina sudi mempelawa akak untuk keluaran kali ini.
Nah 250 resepi semuanya
 Tuan tanah enterprem la dulu kannnn
 Antara resepi kek..saya tak snap semua
kek dan jajanan

1 comment:

Warisan Petani said... Balas

Tahniah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...