Wednesday, December 12, 2018

Terima Kasih Brahim's Food

Assalamualaikum....
Alhamdulillah rezeki tengahari kelmarin abang citylink mai ding dong..ingatkan barang shopping online yang sampai, rupanya parcel dari Brahim...cantik kotak bungkusan tu..
Terima Kasih Brahim's senang lah kije saya ni pasni hehe.Agak kalau malas nak masak. kita masuk microwave dan panaskan jer..gunting tuang dalam pinggan hahaaa..setel.Mudah kan?Sedap2 pulak tu produk Brahims ni.Okey jom kita tengok apa yang ada kat dalam.Banyak hari tak buat n3 terus blur tak tahu nak karang apa...Ajoommm layan gambar jer.Hati berbunga riang ni tak leh nak tulis apa dah
Ni lah kotak dia...
Semua ni sedap2 tau...Sambal Tumis tu saya memang tak boleh move on sedap...Senang sangat kalau nak buat Nasi Lemak ke apa...Panaskan jer..masuk ikan bilis setel.
 Buku Resepi
 Mini Chopper Kenwood..macam3 tau plak saya ni xde FP...dapat yang comel ni senang la kije tak payah gigih menumbuk la pasni....
Alhamdulillah....rezeki Allah bagi...Terima kasih Brahim

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...