Friday, May 31, 2019

Oven Pensonic Batik Series - Terima Kasih Pensonic

Assalamualaikum...
Salam Hari Jumaat, selingan hari ni tak ada n3 resepi atau masak2.Esok baru main masak2 okey.
Saya nak kongsikan kegembiraan..Kisah di pagi Rabu dalam dok bizi siapkan kukis siap record lagi untuk buat youtube, tetiba bunyi orang bagi salam..Alahai siapalah yang datang pagi2.Bila buka pintu rupanya dari courier service nampak pegang kotak punya besar.Dari luaran dah nampak oven Pensonic yang sangat unik iaitu Batik Series....Saya ada 2 biji oven Pensonic yang berwarna hitam yang ni sangat lejen..lepas tu pernah tengok Chef Mail guna yang warna pepel iaitu Chef Like Collection.Kalau yang Batik ni agak rare lah dan sangat cantik.
Ya Allah punya happy dan sangat terharu...Sebenarnya sehari sebelum tu ada staff dari Pensonic minta alamat..ingatkan nak hantar kad raya ke kurma ke hapa hahaa...nah sekali depa hantar oven..hadiah untuk hari raya katanya...Sebab kata mereka di penghujung puasa ni mesti nak buat kek dan biskut raya.Tak sanga laju betul dorang hantar.
Punyalah happy...dalam kalut buat kukis sempat jugak la buat video tiktok unboxing kotak oven ni hahaa...Dia punya eksited...Snap pun atas sofa jer..Tu habis tempat dah pose sebab masih pagi..dalam ruma gelap..kat dapur lak penuh dengan barang dok shoot.Atas sofa pun jadilah..Tak menyempat2 dah hahaa
Terima kasih Pensonic..memang seronok kalau kita kolaborasi dengan company yang jaga dan tatang kita macam ni..saling support dan saling payung..haaa gitew..
 Cantik, unik, sangat menarik dan sangat sesuai untuk kegunaan rumah..Bukan macam Batik tapi seakan songket jugak ni..Design ni saya klasifikasi sebagai Malaysia Truly Asia
Sekali tengok macam oven ni ditutup/cover dengan kain songket kan?So real design dia...Tapi memang badan oven tu bercorak batik dan seakan songket...Masa saya post ke IG/FB ramai betul kawan2 yang puji oven ni cantik..Nanti kita 'test drive' oven ni pulak..

Jika berminat untuk mendapatkan oven Batik Series ni, boleh dapatkan melalui (tekan link di bawah)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...