Saturday, March 13, 2010

Trip To CH

Salam suma,

Pekaba suma, rindu teramat sgt ngan korang suma...la ni mmg silent mode jer..blog pun sekali sekali jer buka..Hmm.. ujung mggu lepas kmi skluarga pi jenjalan ke Cameron..nak pi time cuti sekolah takut penuh sesak lak kat sana tu..
La ni malas sket nak menaip, korang layan jer la gambo2 yg tak seberapa ni..

Ni la wajah2 kesayangan hamba uhuk..tgh pose cam helikopter hik3..

 ralit dok petik stoberi, bkn senang nak dpt peluang petik sendiri ni..mmg best..anak2 pun seronok..

Anak dara haku ni..

Okey nnt haku update lagi bila rajin....







5 comments:

Nida said... Balas

Salam..

Nida tak samapi lagi ke CH.. teringin juga nak ke sana... apa2 pun selamat cuti sekolah buat anak2

irfano said... Balas

Salam ... teringat akak masa bercuti di CH ... sronok tak terkata ... nice pic ...

lina_pg said... Balas

Nida> Nida x smpai CH pun xpe, kt nZ tuh dh cukup sejuk..kite ni CH je la nk merasa cuaca sejuk nyaman gitu..

irfano> mmg srnk kan,klau dpt bercuti ngan klurga..

StuDent NEtWorkIng said... Balas

bestnya dpt petik strabery...tiap kali p ch...x penah pn dpt petik sndiri...

lina_pg said... Balas

student networking> sekali skala dpt chance petik stoberi srnk gak..anak2 tu srnk petik jer, tp x mkn pun..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...