Sunday, August 22, 2010

Maisarah Dah 1 Bulan

Salam . . .
Hari ni 22hb Ogos genaplah 1 bulan usia baby Maisarah..rasa macam baru je baby kecil ni dilahirkan..sekejap jer masa berlalu . . .Hmm..esok maisarah kena pi klinik untuk injection . . .Atas permintaan kak rosaliza ( Embun ) & en.daun ( Dedaun Alam ) nak tengok gambo maisarah, jadi saya snap la beberapa keping gambo bby yang buka mata hik3..selalu tu pejam jer..maklumlah baby ni asyik titon jer..
Mama..saya dah bangun ni..
Maisarah tengah layan tv tuh..
Bila boring . . .Saya nangis la kuat2
Yes..yes..mama dah datang . . .
Kalau dok riba@dukung mmg baik ajer maisarah ni..
pic ni blurr sket..baby dok tgk mama dia..
Saya budak baik..tak nangis pun(klau dok atas riba la)

6 comments:

Adry@Daun said... Balas

Salam lina,
Dh besaq pn ank menakan uda ni.Tak tau la bila blh tgk bby maisarah ni kat luaq.Ry ni tak blik kg..huhu..
Dh lain wajah bby maisarah ni.

lina_pg said... Balas

adry@daun> salam..dah besaq dh bby maisarah ni..xpe la ry ni xleh blik kg,raya hj nnt bleh la tgk bby,tp time tu 2 bby sekali la ngan bby kak rosa skali hik3...

zarin said... Balas

comelnya maisarah...lebatnya rambut dia...

lina_pg said... Balas

zarin> tq zarin,rambut maisarah mmg lebat..syg lak nak cukur

Kak Rosaliza said... Balas

Salam..sekajap je dh besar anak penakan mak ngah ni...dpt pun tgk mata dia...yg payah nak celik tu...agaknya byk main game tu la jadi ngatuk tu heheh..peluk cium maisarah

lina_pg said... Balas

kak rosa> salam..betul tu akak,jap jer dh besar pun..hahaha betul tu..mata selalu pejam sbb ngantuk main game teman abah..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...