Sunday, February 19, 2012

Patah Tak Tumbuh Kena Ganti Baru

Takmo cakap banyak...dah dapat dah lens baru.Ni kes my laling sian kat bini dia takleh nk amek gambo.Jadi dia belikan gaklah lens baru.Bukan baru pun tapi second hand.Kedua2 lens ni kami dengan harga RM950.Rasanya dah murah kot?Tak pasal2 kamera kami kena kawen ngan ngan Minolta lak..

12 comments:

ezzyra said... Balas

pasni bleh ambik gmbr2 semula la...

lina_pg said... Balas

ezzyra> hehehe..tengoklah kerajinan camana dik..

Acik Erna said... Balas

assalam lina..janji berganti kan..tapinacik tak pandai nak ambik guna kamera canggih ni

lina_pg said... Balas

acik erna> wslm acik, sy pun xpndai sgt.Main hentam je

Ummi said... Balas

Assalam Lina, lama akak x jengah dapur Lina, sori la bz xdan nak nak rayau2 banyak2 dapur...ikut dan je... X kesah la lens tu kawin2 pun..janji match dan gambar meletops..hehe, syukur je la kan..

Kak Sam said... Balas

Assalamualaikum kak. Pasni boleh menjalankan operasi semula. kanwinka aje kak depa takleh kaata apa2.

lina_pg said... Balas

kak Ummi> wslm..sama la kite kak ummi, skrg ni masa sgt terhad nk dok tercongok dpn lappie..ada ms br BW.Tu pun ami terjah jerr..
Betul tu syukur dgn apa yg ada..

lina_pg said... Balas

kak sam> wslm..insyaAllah ada kerajinan..meriahla sket TMK ni..kalau tidak, senyap sunyi jerrr
Tu la kan kawen campur la depa ni..harap2 hasilnya comel2 la hahaha

AZLINA said... Balas

Assalamualaikum Lina, beruntung la dpt laling tolong belikan lens. rasanya lepas ni gambo2 tentu lebih meletup.. :))

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam, nape selalu ketinggalan je n3 kat TMK ni, alhamdulillah dah berganti pun lens tu, ok lah kawen kacukan dapat anak pan asia gitu, janji boleh snap pic lawa n jelas. Ooo patt la nampak mcm rajin sikit amik gambar tu heheh....

Adry@Daun said... Balas

Igt kot cik abe sambar DSLR baru.. Yg ni kiranya mcm kawen campur la kn.. Foto yg thasil ok tak dgn kawen campur ni?

lina_pg said... Balas

lense ni mmg oshem..... satu 50mm f1.7 satu lagi all in one lense, 18-200mm atau org panggil travel lense..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...