Thursday, March 10, 2016

Rahsia Pakaian Berbau Wangi Dan Keharuman Tahan Lama

Assalamualaikum pengunjung TMK...
Banyak hari tak bersiaran, rindu pulak dengan blog Teratak Mutiara Kasih ni.Terima kasih semua sebab x jemu2 datang berkunjung ke sini.
Nak tanya korang pernah tak hantar pakaian kat kedai dobi?Jangan tipu tau...mesti ada gak kan sekali sekala.Saya tau korang bukan malas tp xsempat nk mencuci atau time musim hujan..mana nk keringkan..Jalan pintas hantar ke kedai dobi.Hurmmmmm korang perasan tak lepas cuci kat kedai dobi tu bau pakaian sangat harum dan kekal lama kan?Perasan tak?Kalau kita basuh kat rumah,walaupun dah letak pewangi dan pelembut semasa membasuh tu..tp keharuman tu sekejap jer kan?
Meh sini saya nak kongsikan satu rahsia..syyyyy..jangan bagitau orang tau..meh sini nak bisik
Penyembur fabrik
Tadaaa... A'Dior Pewangi Fabrik adalah penyelesaiannya..Sembur ajer buzzz...buzzz...tinggggg jadi magic terus wangi dan kekal harum berpanjangan..Tak percaya?Buat apa nak tipu.Benda yang baik mesti dikongsi bersama..Sharing is caring rite?hehehe
penyembur fabrik A Dior Floral
Cantik kan warna purple..haruman lavendar yg menyegarkan...

A'DIOR PEWANGI FABRIK PILIHAN RAMAI
Pakaian, cadar, langsir, sofa dan kelengkapan berasaskan fabrik anda berbau kurang menyenangkan?Inginkan semuanya kembali harum dan wangi
Inilah penyelesaiannya
  • Pewangi A'Dior boleh digunakan pada semua kelengkapan berasaskan
  • fabrik seperti pakaian, langsir, sofa, cadar, tempat duduk kereta dll.
  • Cuma semburkan pd kelengkapan dan anda akan dapat merasai keharuman dan kewangiannya.Mudah kan?

Cara Penggunaannya (Pilih Salah Satu Shj)
  1. Apabila pakaian yg dijemur sudah kering, anda boleh semburkan A'Dior pd pakaian tersebut. Slps 5-10 minit pakaian bolehlah diangkat
  2. A'Dior juga boleh digunakan samada sebelum atau selepas menggosok pakaian
  3. A'Dior juga Boleh disembur terus ke dlm almari pakaian anda dan pastikan pintu almari ditutup slps di sembur.
  4. Bagi yang suka travel/balik kg, A'Dior boleh disembur ke dalam luggage anda dan zipkan.Apabila tiba ke destinasi dan anda membuka luggage..pakaian anda berbau harum
  5. A'Dior boleh disembur terus pd langsir, cadar dan sofa anda
  6. A'Dior juga sgt sesuai utk diberikan kpd anak-anak yg tinggal di asrama kerana ia boleh menghilangkan bau hapak pd pakaian dan menjadikan pakaian anak anda lebih wangi dan harum.
  7. Sesuai digunakan di musim hujan, apabila pakaian yang dijemur dalam rumah akan berbau hapak, spray saja A'Dior masalah hilang..bau harum yg muncul


Ini baju anak saya (tadika 6 tahun) ms nak iron saya spray jer A'Dior ni spray siket2 jer (jimat hehee) pastu iron...Bila dia balik sekolah..bajunya masih wangiii...kalau biasa tu mmg xdenya nak wangi...ngn peluh2 lari sana sini kan...Maklumlah budakkk


Menarik kan?Senang pulak tu nak guna.Harga pun murahhhh...Berminat??Opsss..tunggu dulu...Kalau korang beli bukan dapat satu TAPI dua...untung kan?

penyembur fabrik A Dior Floral

SET A Promosi hebat RM20 (Termasuk pos) 

300ml+300ml (refill) Sangat berbaloi.
Grap sekarang..sementara masih ada stok promosi

penyembur fabrik A Dior Floral
SET B Promosi Combo Pack (2x300ml)+(2x300ml refill)
Harga RM35 (Termasuk pos)

penyembur fabrik A Dior Floral
Juga terdapat dalam saiz 500ml (Tapi untuk C.O.D sahaja)
Jika berminat untuk membeli secara pukal/borong bleh terus contact 014-3388769 ~ Rayyan Rozi
COD juga boleh dibuat di Tesco Bukit Beruntung
A'Dior Floral dikeluarkan oleh Syarikat Rayyan Makmur


So tunggu apa lagi...Jom la order..Kalau lambat kang melepas, harga promosi..Produk laku keras ni.
Sila wassap/sms ke
014-3388769 ~ Rayyan Rozi
0192868551 ~ Rayyan Makmur 

019-241 8331 ~ Has

Nak order ngan pun boleh gak PM tepi 

‪#‎bajuwangi‬‪#‎harum‬‪#‎kualitidijamin‬‪#‎sekalibeliconfirmrepeat‬

Jangan Lupa Call/Sms/Wasap 

014-3388769 ~ Rayyan Rozi
Alhamdulillah..produk ni mendapat sambutan hangat...ini antara testimoni yg dikirim oleh kastemer dr Sabah..
Sangat berbaloi guna penyembur ni..kalau yg sabah sanggup membayar kos pos yg lebih tggi untuk mendapatkan penyembur ni..ruginya kalau yg semenanjung xmo cuba 

1 comment:

Melody Stringer said... Balas

saya suka aromanya

Nonton film online

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...