Friday, October 21, 2016

Choc Cheese Lava Berhantu Katanya

Assalamualaikum...
Baru sampai seru nk buat kek coklat cis momok ni yg dok viral dari bulan lepas lagi.Kadang sampai x terkejar ngn kek2 viral.Saje buat dalam bekas2 kecil dan medium saiz.Ptg kemarin buat n tayang kat fb..terus ada yg beli.
Kek ni saya buat mengikut olahan sendri buat copy sebijik dari resepi yg viral tu.Kek Coklat moist saya gunakan resepi fovourite saya.Pastu bahagian cis tu pulak saya olah menjadi seakan2 kek Indulgence Cheese Chocolate Moist.Siram plak dengan coklat ganache dihasilkan dari Beryl's DCC.Betapa mewahnya bahan2 kek cis momok ni.Nak merasa meh order cepat sementara stok masih ada ni.Saiz kecik jer..yg besar dah abes
Choc Cheese Lava, Coklat Cheese Momok, Kek Coklat berhantu
 Saiz kecik
Saiz kecik dan medium.Medium tu dah abes..Yg kecik ada 4 bks lagi.Nak rasa meh cepat2 wasap..no kat atas header nuuuu
 Tuan umah punya..Ini konsep sambil buat jualan..sambil makan hehee
Maisarah x cukup..makan hat kecik plak kikiii...alahai nampak gaya kena buat lagi ni
1 bekas al.foil kena cukai ngn sarah adoiyai...suka betul dia makan kek ni..tambah lak cis tu cam eskrim jer

4 comments:

edda norsyafiqa said... Balas

sdpnye nmpk..blh kongsi x cmne nk dptkn cheese mcm aiskrim tuh..

Ayu said... Balas

Bahan2 dah ada..nak buat juga ni nanti....terliur tengok cake Lina ni...

ảnh đẹp said... Balas

Hello Everybody!
Can you give me some minutes for introduct my service? I"m providing máy xay đậu nành | Special is máy bào đá | and máy xay đậu nành đa năng Q10 | and máy bào đá tuyết ET200 | and máy bào đá ZY-SB114 | and xe đạp thể dục IBIKE 8.2i | and xe đạp thể dục IBIKE 4000. Contact with me.
Thanks for reading! And have a good day!

ảnh đẹp said... Balas

Hello Everybody!
Can you give me some minutes for introduct my service? I"m providing máy xay sinh tố | Special is máy làm bắp rang bơ | and bắp mỹ | and bơ làm bắp rang bơ | and máy làm bắp rang bơ bằng ga | and máy làm bắp rang bơ VBG 1608 | and máy làm bắp rang bơ VBG-1708. Contact with me.
Thanks for reading! And have a good day!

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...