Wednesday, October 26, 2016

Tempahan Brownies, Kek Buah Kukus Dan Choc Cheese Larva

Alhamdulillah...
Rezeki tempahan kek buah kukus + brownies (pos) ke Seri Kembangan.Regular kastemer saya ni.Yg brownies tu baru bertatih lagi terus buat postage.Nnt kite tgk camana result bila dah sampai.Kek Buah tu alhamdulillah setakat ni semuanya selamat even ke Tamparuli, KK,Putatan pun tiba dalam keadaaan sihat walafiat.
Coklat Cheese Larva Berhantu pun kembali lagi atas permintaan.Kali ni buat sauz kecik jer dan besar.Saiz medium xde.Alhamdulillah feed back dr kastemer sangat memuaskan.Yg x suka makan cheese pun suka makan cok cis momok tu..yea la tak rasa cis pun...rasa cam aiskrim...sedap la kan?Nak rasa meh order cepat.Jemput LIKE page kek saya TERATAK KEK MALINA 
Alhamdulillah..syukur atas rezekiMu
 Kek Buah Kukus.Nak buat makan2 time cuti panjang Deepavali nnt, boleh la roger2
Pas kuar oven...cantik golden brown.Buka jer pengukus,aroma gula hangus menusuk ke hidung.Aduhai tukang buat pun terliur
Coklat Cheese larva berhantu
Coklat Cheese Larva Berhantu katenya..Mmg antoo tul..sbb bila makan cam xleh stop.Camana nk menega ni.Tuan umah asyik nak makan jerr
Si kedut yg owesome
 Triple Chocolate Brownies versi kedut..Dalam tu ada coklat chip..tabur plak Beryl's DCC kat ataih tuuu...mmg penuh dgn rasa coklat.Bagi coklat lover..u guys shud try dis...
update 27/10/16 - 8.41pm
Tenkiu fi...Alhamdulillah menepati citarasa..xtahan bg 10/10 bab brownies.Kek Buah tu mmg peberet dia dah selalu order hihi

Ni feed back dari kastemer yg beli Cok cis momok...tq zira post kat ig kak lina.Kata zira, mamanya tak suka/x makan cis tapi bila makan cok cis momok ni..suka plak dan sedap katanya..Alhamdulillah

4 comments:

adda syuhada said... Balas

rajinnya...

LiNa_Pg said... Balas

Tempahan tu adda syuhada..kalau yg nk makan sendri pikir panjanggggggg nk buat sbb malas hahaa

Phong Hong said... Balas

Wah your kek banyak laku! Eh, boleh hantar pos ya? I am very amazed :)

LiNa_Pg said... Balas

PH kek buah tu dah lam ai pos sejak 2013 lg.
Kek myk,kek marble pun boleh pos.
Yg lasak² la,kalau yg cheese tu xboleh.
U pun boleh pos yr kek kalau ada kastemee req

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...