Tuesday, November 1, 2016

Amukan Si Momok (Kek Coklat Cheese Lava)

Rezeki yg ti dak boleh disangkal
Alhamdulillah...bertali arus order masuk, ramai yg nak merasa kek coklat cheese lava ni.Ada yg repeat order.Sungguh asyik menikmat kek ni.
Cuba bayangkan kek coklat moist yg lembab2 tu dilapisi cream cheese frosting bersatu pulak dengan coklat ganache yg sungguh mewah..mmg sungguh sedap.Paling penting xmuak dan menjilat sudu gitew hahaaa....
 Jangan ada yg jemu yer...TMK asyik2 tayang kek coklat cheese lava ni jer.
 Mewah sungguh lapisan cheese tu.Nak rasa..meh la order.Kalau nk sebekas, kena kumpul order dulu.Kek ni utk area Penang jer sbb xboleh di pos
Buat saiz besar jer...la ni kastemer x layan dah bekas2 kecik ni..sebab x cukup katanya hihi

3 comments:

Phong Hong said... Balas

Wah, sibuklah Lina macam tu. Buka aje menjilat sudu, bekas dia pun jilat sekali hah..hah...

Nooriah Abdullah said... Balas

Adoii sana sini dah kena hantu kek ni Lina
Kaknoor je belum try PH pun dh try jugak tu
Nak kena cek resepi dulu lah
Nk order jauh sngt ni Lina gerenti kena reject kalau order hehee

Sue Bee said... Balas

Meh hantar gi Kuching satu..hihii

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...