Saturday, December 3, 2016

Kek Coklat Cheese Lava (Momok) Dan Kek Marble Minyak

Alhamdulillah...
Tempahan kek coklat cheese lava berhantu ni sangattttt mendapat sambutan...Boleh kata non stop order masuk.Saya yg kena pause dulu sebab nak bagi laluan kepada kek2 lain.Kalau ikutkan deme, tiap ari pun mau...Rezeki Allah nak bagi kan.Sementara masih laris ni kita buatlah selagi terdaya dan selagi ada permintaan.Sekarang ni tuan umah nk makan sebekas dua pun payah dah.Kalau ada belen pun, baru tayang seminit dua kat fb yg xtra tu terus kena booking.
Kek lava 1kg, kek minyak
Tempahan Jumaat (2/12/2016) Kek coklat cheese lava.Kali ni ada saiz besar 1kg utk besday mamanya.Sebelumnua beliau pernah menempah pek yg rm18 tu.
Kek Lava 1kg
xtau nak deco camana..buat lebih2 takut spoil pulak coklat ganache yg dah set tu...
Alhamdulillah lps majlis besday selesai, kastemer yg order kek lavaa saiz besar 1 kg tu bg feedback yg membuatkan saya tersenyum lebar..
 Kek Marble minyak ni ke USM..Mggu ni 2x masuk USM delivery kek pada org sama.
 
 Beliau req potong kepada 3 bahagian nk bg jiran dia

1 comment:

Phong Hong said... Balas

Oh! Bagus juga ya buat coklat cis lava yang besar untuk birthday :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...