Tuesday, December 6, 2016

Terima Kasih SAJI Disember 2016

Assalamualaikum...
Penutup tirai 2016 sekali lagi berpeluang berkongsi resepi dalam majalah SAJI.Sebuah majalah tersohor dan sudah establish berpuluh tahun.Sangkaan saya bulan Nov lepas merupakan edisi terakhir utk tahun ni.Blog TMK mengisi ruangan Intai Blogger.Rupanya ada lagi resepi saya yg menyelit untuk bulan Disember ni.Resepi shooting pulak tu.Terima kasih along (Rosmarlinda)selaku ketua editor majalah saji kerana menyiarkan semua resepi photoshoot saya.Juga terima kasih kepada en.Joha selaku org pertama dari team saji yg mengetengahkan blog TMK ke media cetak SAJI.
Hari ni x boleh celoteh panjang sebab byk keje menanti.Tempahan kek pun banyak jugak ni (Syukur Alhamdulillah)
Cantik betul gambar nasi ni..maklumlah snap dgn kamera mahal..sungguh jelas butiran nasi beriani TMK ni
 Nasi Beriani Dan Talam Marble (Bukan puding tau yg belang2 tu)
 Talam Marble
Resepi berasaskan sagu
 Puding Sagu Pelangi
 Cover Majalah Saji
 Tuan Tanah TMK dah juga page Teratak Kek Malina hihi

2 comments:

Phong Hong said... Balas

Tahniah, Lina. Masuk majalah lagi :)

Nooriah Abdullah said... Balas

Tahniah lina dari kak noor
Femes lah lina sana sini ada dlm majalah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...