Wednesday, July 28, 2010

Lahirnya Seorang Puteri . . .

Salam suma kengkawan....pekaba?lama tak bersiaran...rindulah kat kawan2 suma...Terima kasih kepada pengunjung2 teratak saya ni, dan kepada yang meninggalkan jejak & msg..suma dah saya baca, nnt aka di balas satu persatu...InsyaAllah saya akan membalas kunjungan kawan2 nnt. Seperti yg dah maklum, saya dah selamat melahirkan seorang baby girl pada 22hbJulai. Tepat kol 12am, berat 2.85kg Baby ni tak sabar2 nak melihat dunia, lahir awal 16hari dari tarikh jangkaan.Alhamdulillah kami sihat...tapi baby 'kuning'sket..kena ulang alik tiap2 ari pi spital...sebab tu la tak sempat nak hapdet blog.Sori la gambo tak cntk snap ngan hp jer..nnt saya akan upload gambo2 lain..bila free..
Ni la dia Wan Nurkhalisha Maisarah...

30 comments:

K.Nor said... Balas

salam lina, tahniah dgn kehadiran org baru.. comel bb tu, nama pun cantik! slmt berpantang ya.. :)

lina_pg said... Balas

kaknor>salam..tq kaknor :)

Kak Rosaliza said... Balas

salam .....comelnya bby, tahniah ya...mak ai panjangnya nama tu...nak panggil apa ek

hana said... Balas

tahniah na atas kelahiran khalisha.. comeynyer dierr! nyenyak dier tdo! slamat berpantang yer... take care.

izahdaut said... Balas

tahniah kak lina..dan selamat datang buat khalisa..sedap a nama..

senyummmm said... Balas

tahniah!!semoga menjadi ank yg solehah

lina_pg said... Balas

kak rosa> panjang ke?nak cr nma ala-ala kakak nisa la..bleh jer pggl khalisa @ maisarah,kami panggil baby maisarah.

lina_pg said... Balas

hana> TQ hana, tido je la keje si baby ni..nangis jap bg susu, terus lena blik..

lina_pg said... Balas

izah> salam izah..TQ

lina_pg said... Balas

senyummm> amin..amin..semoga baby menjadi anak yg soleh

ilahjy said... Balas

tahniah dari kak ilah..
cantik baby..terutama jari jemarinya yg halus mulus tuuu nak jer akak p cium jari tuuu..dah tua2 ni mana nak ada baby lagi tunggu cucu jer..haiii mama hana leh laa pilih baby maisarah buat menatu utk darwish hehehe..org penang nooohh lawan johorrr jauhhh oooo...maaf gurauu2...nanti jadi cucu menantukusss hehe..

Adry@Daun said... Balas

Salam lina,
Tahniah dpt bby yg comel dn sht. Dh kompom nama tu ye. K.Mein hbq bby maisara ni ada iras nisrina masa lahir.Mmg ada psamaan pn.Hmpir2 sama..he3..

lina_pg said... Balas

ilahjy> salam kak ilah,baby ni suke wat kuar tgn,bedung pun tgk2 tgn kat luar..hehehe bleh jer berbesan ngan mama hana tuh hik3..

lina_pg said... Balas

Adry@Daun> salam en.daun,tq2...nama dah kompom tuh dah ada surat beranak dah hik3..ada iras2 ngan Nis ek ms baby dah sepupu dia adalah persamaan tu..berat ms lahir pun sama hik3

ezzyra said... Balas

thniah2...x sbar nk p tgk baby kcik...hehehe...nma pon cm sepupu dia je...hehehe...

Maz said... Balas

Tahniah Lina..comel sangat baby tu.. geramnya tengok...

Adry@Daun said... Balas

Nis masa bby pn tak suka org bungkus mcm tu. Dia nk bgerak.Mmg betoi ada iras dgn nis.Nti kitorg tnjuk gmbr nis msa kcik.

Puan Isah said... Balas

Alhamdulillah...Tahniah pada Lina suami isteri keranan mendapat chahaya mata begitu comel sekali!

Semoga lina sihat selalu :)

Kak Rosaliza said... Balas

sukanya ngan bby maisara....nanti besar2 boleh gang ngan bby akk heheheh

fuzidss said... Balas

Salam. tahniah .. Alhamdulillah

lina_pg said... Balas

ezzyra> salam dik, nnt mai la png tgk bby..

lina_pg said... Balas

adry> salam en.daun,nnt post la kt blog gambo nis ms bby..maisarah ni mmg xsuka org bungkus tgn dia..msti usaha gak wat kuar tgn

lina_pg said... Balas

Puan Isah> salam, tenkiu puan Isah

lina_pg said... Balas

kak rosa> salam kak rosa,hmm..mmg bleh sesangat la geng ngan bby akak tu..

lina_pg said... Balas

fuzidss> TQ2..alhamdulillah selamat sumanya..

anis said... Balas

salam lina.
alhamdulillah n tahniah dpt ahli keluarga baru wp agak lewat akk ucapkan. moga segala urusan dipermudahkan Allah.:))

lina_pg said... Balas

anis > salam..tq..alhmdulillah selamat sumanya..amin2

lina_pg said... Balas

maz> tq2 maz

Yatie said... Balas

Salam Lina, tahniah dah selamat bersalin...comelnya baby tu....geramnya tngk....selamat berpantang dan jaga kesihatan selalu..

lina_pg said... Balas

yatie> salam tq2 yatie,alhamdulillah slmt sumanya..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...